Jeroen van Overbeek

Jeroen van OverbeekNotaris

Jeroen van Overbeek studeerde notarieel- en fiscaal recht in Amsterdam en trad in 1999 in dienst bij een van de grootste multidisciplinaire notariskantoren van Nederland. In de opvolgende jaren ontwikkelde Jeroen zich tot een veelzijdig notarieel jurist, met het accent op vastgoed in al zijn facetten. In deze periode heeft hij de Notariële Beroepsopleiding van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) succesvol afgerond. Vervolgens werkte Jeroen als zeer ervaren kandidaat-notaris binnen de commerciële vastgoedsectie van een gerenommeerd Amsterdams notariskantoor.

Zowel particulieren als ondernemers worden tot zijn cliëntenkring gerekend. Zij kunnen bij Jeroen rekenen op gedegen notariële advisering en begeleiding. Vanuit zijn jarenlange ervaring opgedaan in Amsterdam staat hij voor een betrouwbare en efficiënte aanpak ten behoeve van partijen.

Jeroen is sinds november 2017 bestuurslid (penningmeester) van de Vereniging van Notarissen Ring Amsterdam. Jeroen is tevens lid van de Vereniging Notariële Registergoed Specialisten.

Contactgegevens

Kantoor telefoon: 020 305 2700