Koninginneweg 56 | 1075 EB Amsterdam
+31 (0)20 305 27 00
Het coronavirus en kantoormaatregelen: lees verder
Team
Multidisciplinair advies op maat.

mr. J. Kuin

jkuin

Jeroen Kuin studeerde notarieel recht in Amsterdam en is sinds 1997 actief in het notariaat. Tijdens zijn carrière bouwde Jeroen een veelzijdige praktijk op, met name gericht op rechtspersonen- en vennootschapsrecht, het ondernemingsrecht gerelateerde vastgoedrecht en de Amsterdamse particuliere vastgoedpraktijk. In deze praktijk heeft hij menige start-up juridisch begeleid en heeft hij vele fusies en overnames mede tot stand gebracht.

De werkwijze van Jeroen Kuin kenmerkt zich door het hanteren van korte communicatielijnen met de opdrachtgever en het inzetten van een breed netwerk van uiterst ervaren advocaten en fiscalisten.

mr. J. van Overbeek

jvanoverbeek

Jeroen van Overbeek studeerde notarieel- en fiscaal recht in Amsterdam en trad in 1999 in dienst bij een van de grootste multidisciplinaire notariskantoren van Nederland. In de opvolgende jaren ontwikkelde Jeroen zich tot een veelzijdig notarieel jurist, met het accent op vastgoed in al zijn facetten. In deze periode heeft hij de Notariële Beroepsopleiding van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) succesvol afgerond. Vervolgens werkte Jeroen als zeer ervaren kandidaat-notaris binnen de commerciële vastgoedsectie van een gerenommeerd Amsterdams notariskantoor.

Zowel particulieren als ondernemers worden tot zijn cliëntenkring gerekend. Zij kunnen bij Jeroen rekenen op gedegen notariële advisering en begeleiding. Vanuit zijn jarenlange ervaring opgedaan in Amsterdam staat hij voor een betrouwbare en efficiënte aanpak ten behoeve van partijen.

 

 

Over ons