Koninginneweg 56 | 1075 EB Amsterdam
+31 (0)20 305 27 00
Het coronavirus en kantoormaatregelen: lees verder
Profiel
Korte lijnen, direct advies en persoonlijk contact.

Kuin Van Overbeek notariaat is een gevestigd notariskantoor, in Amsterdam-Zuid, in de nabijheid van de Zuidas, geleid door twee ervaren notarissen: Jeroen Kuin en Jeroen van Overbeek. Wij bieden een breed pakket aan notariële diensten, met een duidelijke focus op vastgoed- en ondernemingsrecht. Kuin Van Overbeek notariaat heeft een nationale en internationale praktijk, met cliënten variërend van multinational tot MKB, en van overheidsinstelling tot particulier.

Centraal bij al onze werkzaamheden staat communicatie. Eerst luisteren, dan pas handelen. Want alleen zo ontstaat advies op maat, voor iedere opdrachtgever. Een advies of document dat recht doet aan uw doelstellingen.

Kuin van Overbeek notariaat is op 1 maart 2007 opgericht. Sinds haar oprichting heeft het kantoor zich sterk bewezen als een betrouwbare partner voor haar opdrachtgevers. Er wordt een kwalitatief hoog niveau van dienstverlening aangeboden dat echter wordt gecombineerd met een no nonsense aanpak, een pragmatische benadering en marktconforme, concurrerende tarieven.

De mensen achter Kuin Van Overbeek notariaat staan voor korte lijnen, direct advies en persoonlijk contact.

Wij bieden een volledige dienstverlening: vastgoedrecht, ondernemingsrecht en familierecht. Dat maakt ons tot de ideale partner voor particulieren, ondernemers en non-profit organisaties.

Over ons